Chalet "Sitta"
Als het iets meer mag zijn,
als je alles erop en eraan wil,
als je een persoonlijke service wil,
dan is "Sitta" altijd een beetje thuiskomen
en hopen we jullie binnenkort graag te verwelkomen.


Het uitzicht door de metersbrede ramen van de chalet geven wisselend in de lente en zomer een uitzicht op de groene steile en hoge heuvels van deze vallei dat een kleurrijk landschap is in de herfst of een kerstkaart in de winter, m.a.w. "Sitta" is de rust in de natuur zelf.


Chalet "Sitta" staat op amper 100 m van de ongerepte Semois. Ligging in Bohan-sur-Semois deelgemeente van Vresse, in de provincie Namen, grensgemeente met Luxemburg en Frankrijk. De chalet is heel rustig gelegen in een dal, omgeven door groen en bos. Na circa 900 m wandelen langs de Semois kom je in dit bruisende, en steeds gezellig Ardens dorpje met slechts 400 inwoners.


Klik op de kleine foto's

Iets drinken, uit eten gaan, de nodige aankopen doen is in Bohan dus altijd vlakbij. Uitstekende ligging voor: kajakken, mountainbike, sportvissen, trekking, paardrijden en uitstappen in dit prachtig natuurgebied, langs de meanders van de Semois, of wandelen in de omliggende beboste steile heuvels op 3 ŗ 400 m hoogte. De streek rondom Bohan was vroeger bekend om zijn tabaksplantages en heeft dankzij zijn ligging een microklimaat.